Vad roligt att du är nyfiken på att jobba hos oss!

Har du ett genuint intresse för siffror och människor? Det har vi!

På Frejs jobbar vi tätt tillsammans för att kunna leverera bästa möjliga helhetslösningar till våra kunder. Vi har specialistkompetens inom revision, redovisning, skatt, IT-revision och rådgivning. När vi anställer nya medarbetare är de personliga egenskaperna väldigt viktiga eftersom det är vi kollegor som tillsammans bidrar till den fina balans och gruppdynamik som finns här – och som gör att vi kan fortsätta att vara framgångsrika i det vi gör!

Som nyanställd får du en mentor och kommer lätt in i gänget. Vi arbetar inte i fasta gruppindelningar, utan i många olika, vilket skapar en teamkänsla för hela verksamheten. Vi satsar mycket på utbildning, gemensamma aktiviteter och konferenser för att bygga en god laganda. Läs gärna i vår blogg, Emilias berättelse om hur det är att göra sitt första år som revisor på Frejs

Hos oss finner du många spännande uppdragsgivare som erbjuder positiva utmaningar och ger goda utvecklingsmöjligheter.

Lediga tjänster:

Vi söker en revisor till Frejs Revisorer i Smålandsstenar!

Motiveras du av nära samarbete med kollegor och kunder? Värdesätter du en arbetsplats med fokus på kvalitet och utveckling? Låter det trevligt att äta en gemensam frukost med dina kollegor varje morgon? I så fall tror vi att du skulle trivas hos oss.

Som revisor på Frejs får du möjligheten att utvecklas genom ett varierande och utmanande arbete med våra kunder samt genom kontinuerlig utbildning. Vi arbetar i team som varierar från kund till kund då vi värderar erfarenhetsutbyte högt och detta ska speglas även i vårt arbetssätt. Som revisor kommer du att arbeta med allt från revision av intern kontroll och räkenskaper till löpande granskning och rådgivning. I takt med att du utvecklas och växer som revisor, får du också mer ansvar.

Du som söker är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och att leverera lösningar. Vi värdesätter att du är noggrann, tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du har förmodligen, men inte nödvändigtvis, en universitets- eller högskoleexamen inom revision eller redovisning och eventuellt några års erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du är en lyhörd och nyfiken person som sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat. Du har ett flexibelt förhållningssätt, gillar att arbeta utifrån flera perspektiv och ser möjligheter i förändring.

Frejs Revisorer AB är en personlig byrå med lång erfarenhet inom revisions- och redovisningsbranschen. I Smålandsstenar är vi ett gott gäng på 14 kollegor och vi har därtill 50+ kollegor på vårt kontor i Göteborg. Våra kunder finns i både närområde såväl som hela Småland och resten av Sverige. Vi är stora nog att besitta specialkompetenser inom företaget, utan att förlora den personliga relationen med våra kunder.  Vi är specialiserade på ägarledda verksamheter, effektiv revisionsprocess, IT-revision, ekonomiservice, redovisning och skatt. Våra kunder finns i en mängd olika branscher och hos oss arbetar du nära kunden redan från start. Vi är stolta över vår företagskultur och tillsammans har vi skapat en Frejsanda som kännetecknas av engagemang, lagkänsla och öppenhet medarbetare emellan vilket gör att man snabbt kommer in i organisationen. Som medarbetare på Frejs är du värdefull både som person och arbetskollega och det arbete du utför är meningsfullt och viktigt för våra kunder och för oss, varje dag.

Låter Frejs som en härlig arbetsplats?

Varmt välkommen att skicka din ansökan via e-post till karin.odqvist(a)frejs.se, tillsammans med ett personligt brev och cv. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår HR-ansvarig, Karin Odqvist, per mail: karin.odqvist(a)frejs.se eller per telefon på 031-778 00 40.

Vi växer – väx med oss!

Karin Odqvist f d Lind
Karin Odqvist f d Lind

HR/Affärsstöd

karin.odqvist@frejs.se
Tel: 031 778 00 40