Vad roligt att du är nyfiken på att jobba hos oss!

Välkommen till Frejs – byrån där revision och konsultation når nya höjder! Vi levererar helhetslösningar till kunder i alla storlekar, med fokus på ägarstyrda företag där vårt samarbete kan göra en verklig skillnad. Med inte mindre än 70 engagerade medarbetare, spridda över tre kontor – i Göteborg, Smålandsstenar och Värnamo – är vi redo att leverera verkligt värde till våra kunder. För oss är det inte bara jobbet som räknas – det handlar främst om att bygga starka och långsiktiga relationer som ger förtroende och trygghet. Våra medarbetare är själva hjärtat av Frejs och vår gemenskap är stark och levande. Vi är stolta över att vara tillräckligt stora för att erbjuda spännande möjligheter till personlig utveckling, samtidigt som vi bibehåller den varma sammanhållning där alla känner alla.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med möjliga nya medarbetare. Om inte våra utannonserade tjänster nedan stämmer in så är du varmt välkommen med en spontanansökan till oss! Maila gärna på jobb@frejs.se. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Oscar Björkestam, obm@frejs.se.

Revisor – Arbetsledare (Göteborg)

 

Som revisor och arbetsledare hos oss kommer du att spela en viktig roll i att fortsätta att utveckla vår revisionsverksamhet tillsammans med våra andra revisorer. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din kompetens och samarbeta med engagerade kollegor. Du besitter en naturlig förmåga att skapa struktur och har gärna erfarenhet av att arbetsleda i revisionsteam.

Du uppskattar att arbeta mångsidigt inom rådgivning och trivs med att både leda och samarbeta med andra medarbetare i uppdrag. Att vara en del av Frejs ger dig en varierad arbetsdag och en fantastisk möjlighet till personlig tillväxt i ett väl sammansvetsat team av revisorer och specialister inom skatt och redovisning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som revisor och arbetsledare hos Frejs i Göteborg kommer du att ha ansvaret för att granska kundernas förvaltning och redovisning. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar:

 • Säkerställa att all revision utförs i enlighet med gällande standarder och regelverk för yrkesutövningen, samt följa företagets riktlinjer och rutiner.
 • Arbeta nära tillsammans med gruppchefen för att hantera våra processer och fördela arbetsuppgifterna på ett sätt som garanterar att revision och rådgivning utförs med hög kvalitet och samtidigt möjliggör en balanserad livsstil.
 • Ta ansvar för att hantera ett varierat antal kunder från olika branscher, inklusive internationella uppdrag.
 • Aktivt bidra till att skapa och upprätthålla ett positivt arbetsklimat samt främja kontinuerlig utveckling inom teamet.

Din roll som revisor och arbetsledare hos oss innebär en kombination av ansvar, mångsidighet och möjligheten att arbeta både nationellt och internationellt, samtidigt som du bidrar till en positiv arbetsmiljö och personlig utveckling.

Våra kunder värdesätter den personliga relationen vi bygger, vilket inte bara möjliggör en djupare förståelse för deras verksamhet och redovisning, utan också öppnar upp för värdefull rådgivning. Om du stöter på utmanande frågor finns våra skatte- och redovisningsspecialister till hands, tillsammans med vår operativa chef och HR-avdelning för stöd. På Frejs tror vi på en öppen dialog och ser stor nytta i den mångfald av erfarenheter vi besitter, vilket ger oss möjlighet att lära av varandra och leverera ännu bättre resultat till våra kunder.

Vem är du?

För att du ska kunna lyckas i denna roll förväntar vi oss att du är en revisor med 2-4 års dokumenterad erfarenhet inom branschen med extra stort intresse för ägarledda bolag. En spännande och utvecklande del i rollen innebär att du får vara med och driva Frejs utveckling i Göteborg med våra andra revisorer. Tillsammans med dina kollegor, såväl juniorer som mycket erfarna revisorer, jobbar du brett med kunderna. En viktig del av din roll som revisor och arbetsledare är att mentorera och utveckla de juniora revisorerna i samarbete med andra erfarna revisorer och arbetsledare. Här kommer du att spela en nyckelroll för att säkerställa att dina mindre erfarna kollegor ges vägledning och stöd för att främja deras framsteg.

Du är en person som naturligt tar initiativ och strävar efter att hitta lösningar som inte bara gynnar kunden utan också din egen utveckling som revisor. Du är drivande och har förmågan att motivera andra, samtidigt som du är pedagogisk och stöttande. För att lyckas i denna position krävs det att du är lösningsorienterad och har en välutvecklad struktur i ditt arbete. Du är lyhörd, ödmjuk och flexibel – egenskaper som är kärnan i vår kultur på Frejs. Samtidigt förväntas du vara tydlig och konstruktiv när situationen så kräver.

Auktoriserad revisor med möjlig roll som gruppchef (Småland, Värnamo)

Som auktoriserad revisor hos oss kommer du att spela en viktig roll i att fortsätta att utveckla vår revisionsverksamhet tillsammans med våra andra revisorer. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din kompetens och samarbeta med engagerade kollegor. Du besitter en naturlig förmåga att skapa struktur och har gärna en bakgrund av ledarskap i tidigare arbete.

Du gillar just kombinationen av att jobba brett inom rådgivning samtidigt som du har en personlig fallenhet att både leda och samarbeta med andra medarbetare i sina uppdrag. Att arbeta hos Frejs ger dig en fin variation i arbetet och en fantastisk möjlighet att utvecklas tillsammans med ett riktigt gott team av revisorer och redovisningskonsulter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som auktoriserad revisor hos Frejs i Småland har du ansvaret för att granska kundernas förvaltning och redovisning. Vidare innebär rollen som revisor att du:

 • säkerställer att all revision möter krav i enlighet med standarder och regelverk för yrkesutövningen samt efterlevnad av Frejs riktlinjer och rutiner
 • i nära samarbete med platschef arbetar med våra processer och fördelar arbetet för att säkerställa att revision och rådgivning utförs med god kvalité samt för balans i livet
 • arbetar aktivt för ett gott arbetsklimat och utveckling
 • i din roll kommer att arbeta med ett flertal kunder inom olika branscher och även med internationella uppdrag.

Våra kunder uppskattar den personliga relationen som även ger dig möjlighet att ge värdefull rådgivning baserat på dina kunskaper om kundens verksamhet och redovisning. Skulle det bli några riktigt kluriga frågeställningar har vi även skatte- och redovisningsspecialister samt HR som stöd. På Frejs uppskattar vi en öppen dialog och ser stora fördelar i att vi har olika erfarenheter som gör att vi kan lära av varandra!

Vem är du?

För att du ska kunna lyckas i denna roll förväntar vi oss att du är en auktoriserad revisor med extra stort intresse för ägarledda bolag. En spännande och utvecklande del i rollen innebär att du får vara med och driva Frejs utveckling i Småland tillsammans med våra andra revisorer. Vi ser att det finns mycket goda affärsmöjligheter genom vårt sätt att arbeta nära våra kunder och att det passar väldigt bra ihop med den företagsanda som är så kännetecknande i Småland. Tillsammans med dina kollegor, såväl juniorer som mycket erfarna, jobbar du brett med kunderna och kommer att vara den självklara rådgivaren i alla frågor som rör företagande och ägande.

För dig är det naturligt att arbeta proaktivt och hitta lösningar som ger värde och utveckling – både till kunden och dig som revisor. Som person är du drivande, har lätt att motivera andra samt är pedagogisk och stödjande. För att lyckas i tjänsten behöver du vara lösningsorienterad och strukturerad. Du är lyhörd, ödmjuk och flexibel – precis som vi är på Frejs. Samtidigt ska du även vara tydlig och konstruktiv när så krävs.

Söker du något extra?

Som en extra dimension till att vara auktoriserad revisor finns möjlighet att ta dig an rollen som gruppchef. Det är en strategisk roll där du tillsammans med Kvalitetschef (VD) driver utvecklingen inom revision med fokus på utveckling, tydlighet, effektivitet och engagemang. Dina ansvarsområden kommer att beröra både revisionsinriktade verksamhetsfrågor som exempelvis att du har ett helhetsgrepp om revisionsverksamheten och samarbete med övriga affärsområden för gemensam utveckling men även medarbetsinriktade verksamhetsfrågor så som planering och bemanning av uppdrag. Därtill även fördelning av nya uppdrag, omfördelning av uppdrag, coachning av dina medarbetare och identifiera utbildningsbehov etc. Du rapporterar till platscheferna i Småland. 

Varför ska du arbeta på Frejs?

Jo, för att det helt enkelt är roligare här! Det är inte bara tomma ord utan något vi verkligen står bakom. På Frejs är vi mer än bara kollegor – vi är ett sammansvetsat team som växer tillsammans och stöttar varandra. Genom att arbeta nära våra kunder skapar vi en personlig och engagerad upplevelse för dem, vilket är vår styrka. Vi är stolta över att vara en del av gemenskapen och känna stolthet över att vara en del av Frejs.

Vi strävar efter att stödja din personliga tillväxt genom att erbjuda en rad interna och externa utbildningsmöjligheter. Vi är engagerade i att främja din kompetensutveckling och karriär hos oss, och vi är här för att stötta dig på din resa mot framgång.

Vad vi erbjuder dig:

 • En härlig, prestigelös och inkluderande arbetsplats med bra kollegor och en arbetsgivare med hjärtat på rätt ställe
 • Varierande arbetsuppgifter där vi hjälper varandra att nå våra mål
 • Årlig utbildningsplan både internt och externt som stärker din kompetensutveckling
 • Gemensamma aktiviteter och konferenser för att bygga en god laganda
 • Bra förmåner i form av bland annat bonussystem, friskvårdsbidrag, tjänstepension- och försäkringspaket, föräldralön samt regelbundna hälsokontroller

Är det viktigt för dig att känna stolthet över var du jobbar så vågar vi påstå att Frejs är rätta platsen för dig. Så tveka inte, sök till oss och bli en Frejsare du också.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök redan idag och ta chansen att bli en del av vårt engagerade team av revisorer och arbetsledare. I din ansökan som du skickar till jobb@frejs.se skickar du med:

 • CV
 • Personligt brev
 • Beskrivning om varför du är intresserad av tjänsten hos Frejs samt hur du passar in i denna roll

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökan behöver dock inkommit senast den 18/8 2024. 

Start enligt överenskommelse.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vår HR-ansvarige, Oscar Björkestam, per mail: obm@frejs.se.

 

Välkommen till Frejs – där din utveckling och framtid tar fart!