Vad roligt att du är nyfiken på att jobba hos oss!

I snart 50 år har vi på Frejs kunnat erbjuda erfarenheter från de flesta verksamhetsområden och rörelsegrenar, men vi är inte större än att vi kan prioritera det personliga åtagandet och närheten till kunderna. Detta har över åren visat sig vara ett framgångsrikt sätt att driva vår byrå och har framför allt resulterat i en arbetsplats dit det är meningsfullt och roligt att gå till varje dag. Läs gärna i vår blogg, om Emilias berättelse om hur det är att göra sitt första år som revisor på Frejs. 

Lediga tjänster:

Välkommen till Frejs – byrån där revision och konsultation når nya höjder! Vi levererar helhetslösningar till kunder i alla storlekar, med fokus på ägarstyrda företag där vårt samarbete kan göra en verklig skillnad. Med inte mindre än 80 engagerade medarbetare, spridda över tre kontor – i Göteborg, Smålandsstenar och Värnamo – är vi redo att leverera verkligt värde till våra kunder. För oss är det inte bara jobbet som räknas – det handlar främst om att bygga starka och långsiktiga relationer som ger förtroende och trygghet. Våra medarbetare är själva hjärtat av Frejs och vår gemenskap är stark och levande. Vi är stolta över att vara tillräckligt stora för att erbjuda spännande möjligheter till personlig utveckling, samtidigt som vi bibehåller den varma sammanhållning där alla känner alla.

Vi är i en spännande fas gällande utveckling av vår organisation i Småland och söker nya medarbetare!

Auktoriserad revisor

Som auktoriserad revisor hos oss kommer du att spela en viktig roll i att fortsätta att utveckla vår revisionsverksamhet tillsammans med våra andra revisorer. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din kompetens och samarbeta med engagerade kollegor. Du besitter en naturlig förmåga att skapa struktur och har gärna en bakgrund av ledarskap i tidigare arbete.

Du gillar just kombinationen av att jobba brett inom rådgivning samtidigt som du har en personlig fallenhet att både leda och samarbeta med andra medarbetare i sina uppdrag. Att arbeta hos Frejs ger dig en fin variation i arbetet och en fantastisk möjlighet att utvecklas tillsammans med ett riktigt gott team av 13 revisorer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som auktoriserad revisor hos Frejs i Småland har du ansvaret för att granska kundernas förvaltning och redovisning. Vidare innebär rollen som revisor att du:

  • säkerställer att all revision möter krav i enlighet med standarder och regelverk för yrkesutövningen samt efterlevnad av Frejs riktlinjer och rutiner
  • i nära samarbete med platschef arbetar med våra processer och fördelar arbetet för att säkerställa att revision och rådgivning utförs med god kvalité samt för balans i livet
  • arbetar aktivt för ett gott arbetsklimat och utveckling
  • i din roll kommer att arbeta med ett flertal kunder inom olika branscher och även med internationella uppdrag.

Våra kunder uppskattar den personliga relationen som även ger dig möjlighet att ge värdefull rådgivning baserat på dina kunskaper om kundens verksamhet och redovisning. Skulle det bli några riktigt kluriga frågeställningar har vi även skatte- och redovisningsspecialister samt HR som stöd. På Frejs uppskattar vi en öppen dialog och ser stora fördelar i att vi har olika erfarenheter som gör att vi kan lära av varandra!

Vem är du?

För att du ska kunna lyckas i denna roll förväntar vi oss att du är en auktoriserad revisor med extra stort intresse för ägarledda bolag. En spännande och utvecklande del i rollen innebär att du får vara med och driva Frejs utveckling i Småland tillsammans med våra andra revisorer. Vi ser att det finns mycket goda affärsmöjligheter genom vårt sätt att arbeta nära våra kunder och att det passar väldigt bra ihop med den företagsanda som är så kännetecknande i Småland. Tillsammans med dina kollegor, såväl juniorer som mycket erfarna, jobbar du brett med kunderna och kommer att vara den självklara rådgivaren i alla frågor som rör företagande och ägande.

För dig är det naturligt att arbeta proaktivt och hitta lösningar som ger värde och utveckling – både till kunden och dig som revisor. Som person är du drivande, har lätt att motivera andra samt är pedagogisk och stödjande. För att lyckas i tjänsten behöver du vara lösningsorienterad och strukturerad. Du är lyhörd, ödmjuk och flexibel – precis som vi är på Frejs. Samtidigt ska du även vara tydlig och konstruktiv när så krävs. 

Erfaren redovisningskonsult

Som redovisningskonsult hos oss kommer du att spela en viktig roll i att stötta våra kunder med värdefull rådgivning inom redovisning och bokslutsfrågor. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din kompetens och samarbeta med engagerade kollegor.

Du är idag en erfaren redovisningskonsult som besitter en naturlig förmåga att skapa struktur och har en bakgrund av ledarskap i tidigare arbete. Du gillar just kombinationen av att jobba brett inom konsultation samtidigt som du har en personlig fallenhet att både leda och samarbeta med andra medarbetare i sina uppdrag. Att arbeta hos Frejs ger dig en fin variation i arbetet och en fantastisk möjlighet att utvecklas tillsammans med ett riktigt gott team av åtta redovisningskonsulter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som erfaren redovisningskonsult hos Frejs i Småland har du ansvaret för hela processen i redovisningsuppdragen fram till kompletta bokslut. Vidare innebär rollen som konsult att du:

  • säkerställer att all redovisning sker enligt god redovisningssed.
  • i nära samarbete med gruppchef arbetar med våra processer och fördelar arbetet för att säkerställa bokslut med god kvalité samt för balans i livet.
  • arbetar aktivt för ett gott arbetsklimat och utveckling
  • i din roll kommer att arbeta med ett flertal kunder inom olika branscher och även med internationella uppdrag.

Våra kunder uppskattar den personliga relationen som även ger dig möjlighet att ge värdefull rådgivning baserat på dina kunskaper om kundens verksamhet och redovisning. Skulle det bli några riktigt kluriga frågeställningar har vi även revisorer, skatte- och redovisningsspecialister samt HR som stöd.

Hos oss finns goda möjligheter att vara med och utveckla vårt arbete inom redovisning och konsultation tillsammans med gruppchefen för redovisningskonsulterna i Småland. På Frejs uppskattar vi en öppen dialog och ser stora fördelar i att vi har olika erfarenheter som gör att vi kan lära av varandra!

Vem är du?

För att du ska kunna lyckas i denna roll förväntar vi oss att du besitter en god teoretisk kunskap inom bokföring/redovisning och minst 5 års erfarenhet av rollen som redovisningskonsult. En spännande och utvecklande del i rollen innebär att du får vara med och stärka rutinerna kring arbetet i kunduppdragen och att tillsammans med gruppchef coacha dina medarbetare i deras arbete. För dig är det naturligt att arbeta proaktivt och hitta lösningar som ger värde och utveckling – både till kunden och dig som konsult. Vidare är du analytisk, har lätt för att se helheten samt besitter goda kunskaper inom Officepaketet, Fortnox och Capego. Som person är du drivande, har lätt att motivera andra samt är pedagogisk och stödjande. För att lyckas i tjänsten behöver du vara lösningsorienterad och strukturerad och du har också en bra förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska och engelska språket. Du är lyhörd, ödmjuk och flexibel – precis som vi är på Frejs. Samtidigt ska du även vara tydlig och konstruktiv när så krävs.

Varför ska du arbeta på Frejs?

Helt enkelt för att det är roligare här! Frejs är mer än bara en arbetsplats, vi är kollegor som växer tillsammans och stöttar varandra. Vi arbetar nära våra kunder och skapar en personlig och engagerad upplevelse för dem. Vår styrka är den fina lagandan och stoltheten över att vara en Frejsare.

Vad vi erbjuder dig:

– En härlig, prestigelös och inkluderande arbetsplats med bra kollegor och en arbetsgivare med hjärtat på rätt ställe

– Varierande arbetsuppgifter där vi hjälper varandra att nå våra mål

– Årlig utbildningsplan både internt och externt som stärker din kompetensutveckling

– Gemensamma aktiviteter och konferenser för att bygga en god laganda

– Bra förmåner i form av bland annat bonussystem, friskvårdsbidrag, tjänstepension- och försäkringspaket, föräldralön samt regelbundna hälsokontroller.

 

Är det viktigt för dig att känna stolthet över var du jobbar så vågar vi påstå att Frejs är rätta platsen för dig! Så tveka inte, sök till oss och bli en Frejsare du också. Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten hos Frejs samt hur du passar in i denna roll tillsammans med CV på mail till: jobb@frejs.se.

Då vi hanterar ansökningar löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30/7 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas innan. Start enligt överenskommelse.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vår HR-koordinator, Oscar Björkestam, per mail: obm@frejs.se.

 

Välkommen till Frejs – där din utveckling och framtid tar fart!