Vad roligt att du är nyfiken på att jobba hos oss!

Har du ett genuint intresse för siffror och människor? Det har vi!

På Frejs jobbar vi tätt tillsammans för att kunna leverera bästa möjliga helhetslösningar till våra kunder. Vi är stora nog att besitta specialistkompetenser inom företaget, utan att förlora den personliga relationen med våra kunder. Totalt är vi 65 frejsare varav 50 sitter på vårt kontor i Göteborg och 15 i Smålandsstenar. Vi är specialiserade på ägarledda verksamheter och våra kunder finns i en mängd olika branscher. Hos oss arbetar du nära kunden redan från start.

När vi anställer nya medarbetare är de personliga egenskaperna väldigt viktiga eftersom det är vi kollegor som tillsammans bidrar till den fina balans och gruppdynamik som finns här – och som gör att vi kan fortsätta att vara framgångsrika i det vi gör!

Som medarbetare på Frejs är du värdefull både som person och arbetskollega och det arbete du utför är meningsfullt och viktigt för våra kunder och för oss, varje dag.

Läs gärna i vår blogg, Emilias berättelse om hur det är att göra sitt första år som revisor på Frejs. 

Lediga tjänster Göteborg

Vi söker alltid efter bra kollegor!

Är du i branschen och skulle vilja veta mer om dina utvecklingsmöjligheter på Frejs?

Kontakta vår HR-ansvarig Karin Odqvist.

Telefon: 0730-643154 eller mail: karin.odqvist@frejs.se

Lediga tjänster Smålandsstenar

Vi söker nya medarbetare inom Revision!

Våra kunder växer och de blir också fler och vi behöver fler juniora och seniora kollegor. Oavsett om du nyligen tagit examen, har några år inom yrket och/eller är auktoriserad – hos oss finns chansen att ta nästa steg inom revision.

Som revisor kommer du att arbeta med allt från revision av intern kontroll och räkenskaper till löpande granskning och rådgivning. I takt med att du utvecklas och växer som revisor, får du också mer ansvar.

Du som söker är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och att leverera lösningar. Vi värdesätter att du är noggrann, tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Konsultrollen innebär att du behöver ha ett flexibelt förhållningssätt, gillar att arbeta utifrån flera perspektiv och ser möjligheter i förändring. Du har en universitets- eller högskoleexamen inom revision eller redovisning och det är meriterande med tidigare erfarenhet inom branschen.

Startdatum: Enligt överenskommelse

Låter Frejs som en intressant arbetsplats?

Varmt välkommen att skicka din ansökan via e-post till karin.odqvist@frejs.se tillsammans med ett personligt brev och CV. Är du junior önskar vi även examensbetyg.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår HR-ansvarig, Karin Odqvist, per mail: karin.odqvist@frejs.se eller per telefon på 031-778 00 40.

Karin Odqvist f d Lind
Karin Odqvist f d Lind

HR/Affärsstöd

karin.odqvist@frejs.se
Tel: 031 778 00 40