Vad roligt att du är nyfiken på att jobba hos oss!

Har du ett genuint intresse för siffror och människor? Det har vi!

På Frejs jobbar vi tätt tillsammans för att kunna leverera bästa möjliga helhetslösningar till våra kunder. Totalt är vi 65 frejsare varav 50 sitter på vårt kontor i Göteborg och 15 i Smålandsstenar. Vi är specialiserade på ägarledda verksamheter och våra kunder finns i en mängd olika branscher. Hos oss arbetar du nära kunden redan från start.

När vi anställer nya medarbetare är de personliga egenskaperna väldigt viktiga eftersom det är vi kollegor som tillsammans bidrar till den fina balans och gruppdynamik som finns här – och som gör att vi kan fortsätta att vara framgångsrika i det vi gör!

I snart 50 år har vi på Frejs kunnat erbjuda erfarenheter från de flesta verksamhetsområden och rörelsegrenar, men vi är inte större än att vi kan prioritera det personliga åtagandet och närheten till kunderna. Detta har över åren visat sig vara ett framgångsrikt sätt att driva vår byrå och har framför allt resulterat i en arbetsplats dit det är meningsfullt och roligt att gå till varje dag.

Läs gärna i vår blogg, om Emilias berättelse om hur det är att göra sitt första år som revisor på Frejs. 

Lediga tjänster Göteborg

Något mer än lön?

Hos oss på Frejs jobbar du inte bara med våra intressanta löneuppdrag utan du har även ett riktigt gott team med löne- och redovisningskonsulter att bolla frågor med och skulle det bli några riktigt kluriga frågeställningar kring lön eller HR så finns det skattespecialister och en HR-chef som stöd. Därtill finns ett gäng revisorer som också har massor med kunskap och som extra bonus har även de bra humor.

Till Frejs söker vi dig som idag arbetar som lönekonsult/löneadministratör och som är redo att ta nästa steg och vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet inom lönekonsultation. I din roll kommer du att ansvara för ett flertal kunder inom olika branscher och även internationella uppdrag. Du behöver kunna hantera hela löneprocessen och gillar att utveckla bra kundrelationer. För dig är det självklart att arbeta proaktivt och hitta lösningar som ger värde och utveckling – både till kunden och dig som konsult.

Du brinner för lön och trivs i kontakt med kund. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att
– Kontakt med kunder gällande lön och personalfrågor
– Löpande lönearbete
– Utveckla våra processer och digitala lösningar

Vi inser att det är många som söker lönekonsulter och varför ska du då söka dig till oss? Jo, vi vet att våra medarbetare mår som bäst när de känner ett engagemang. På Frejs är vår styrka den familjära stämningen där vi ställer upp för varandra och har lätt att hitta till skratt.

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning inom löneadministration och +2 års erfarenhet inom området. Vidare ser vi att du har ett intresse för och erfarenhet av digitala löneprogram (gärna Fortnox Lön), att du är engagerad och trygg i din kompetens. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vi tror att du är prestigelös, har en god samarbetsförmåga samt är självgående.

Är det viktigt för dig att känna stolthet över var du jobbar så vågar vi påstå att Frejs är rätta platsen för dig! För att riktigt trivas i rollen som lönekonsult hos oss tror vi också att du gillar kvalitet och service, du är flexibel och uppskattar att nya utmaningar kommer längs vägen.

Vill du ha något mer än lön? Det tror vi!

Varmt välkommen att skicka din ansökan via e-post till karin.odqvist@frejs.se, tillsammans med ett personligt brev och cv. Ansökan vill vi ha senast den 17 augusti 2021. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår HR-ansvarig, Karin Odqvist, per mail: karin.odqvist@frejs.se eller per telefon på 031-778 00 40.

Start: enligt överenskommelse

Lediga tjänster Smålandsstenar

Vi söker ny medarbetare inom Revision!

Våra kunder växer och de blir också fler och vi behöver därför en senior kollega till vårt gäng. Har du några år inom yrket? Kanske är du auktoriserad och söker nya utmaningar? Hos oss finns chansen att ta nästa steg inom revision!

Som revisor arbetar du med allt från revision av intern kontroll och räkenskaper till löpande granskning och rådgivning. Hos oss är det både utvecklande och roligt att jobba med revision – tack vare våra fantastiska kunder och medarbetare.

Du som söker är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och att leverera lösningar. Vi värdesätter att du är noggrann, tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Konsultrollen innebär att du behöver ha ett flexibelt förhållningssätt, gillar att arbeta utifrån flera perspektiv och ser möjligheter i förändring. Du har en högskoleexamen inom revision eller redovisning och tidigare erfarenhet inom branschen.

Är du revisor och intresserad av att diskutera möjligheterna hos oss i Småland? Varmt välkommen att kontakta Per-Anders Pettersson för att boka ett möte. Telefon 0701-474651

Har du andra frågor är du välkommen att kontakta vår HR-ansvarig, Karin Odqvist, per mail: karin.odqvist@frejs.se eller per telefon på 031-778 00 40.

Karin Odqvist
Karin Odqvist

HR/Affärsstöd

karin.odqvist@frejs.se
Tel: 031 778 00 40