Vad roligt att du är nyfiken på att jobba hos oss!

I snart 50 år har vi på Frejs kunnat erbjuda erfarenheter från de flesta verksamhetsområden och rörelsegrenar, men vi är inte större än att vi kan prioritera det personliga åtagandet och närheten till kunderna. Detta har över åren visat sig vara ett framgångsrikt sätt att driva vår byrå och har framför allt resulterat i en arbetsplats dit det är meningsfullt och roligt att gå till varje dag. Läs gärna i vår blogg, om Emilias berättelse om hur det är att göra sitt första år som revisor på Frejs. 

 

Är du intresserad av att jobba på Frejs? Vi är alltid nyfikna på att komma i kontakt med möjliga nya medarbetare. Om inte våra utannonserade tjänster stämmer in så är du varmt välkommen med en spontanansökan till oss! Maila gärna på jobb@frejs.se. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Oscar Björkestam, obm@frejs.se.

Lediga tjänster:

Välkommen till Frejs – byrån där revision och konsultation når nya höjder! Vi levererar helhetslösningar till kunder i alla storlekar, med fokus på ägarstyrda företag där vårt samarbete kan göra en verklig skillnad. Med inte mindre än 80 engagerade medarbetare, spridda över tre kontor – i Göteborg, Smålandsstenar och Värnamo – är vi redo att leverera verkligt värde till våra kunder. För oss är det inte bara jobbet som räknas – det handlar främst om att bygga starka och långsiktiga relationer som ger förtroende och trygghet. Våra medarbetare är själva hjärtat av Frejs och vår gemenskap är stark och levande. Vi är stolta över att vara tillräckligt stora för att erbjuda spännande möjligheter till personlig utveckling, samtidigt som vi bibehåller den varma sammanhållning där alla känner alla.

Vi är i en spännande fas gällande utveckling av vår organisation söker nya medarbetare!

Auktoriserad revisor och gruppchef

(Småland)

Din roll:

Hos oss erbjuds du en kombinerad roll där du blir auktoriserad revisor och gruppchef för ditt kontor i Småland. Du kommer att spela en viktig roll i att fortsätta att utveckla vår revisionsverksamhet tillsammans med våra andra revisorer. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din kompetens och samarbeta med engagerade kollegor. Du besitter en naturlig förmåga att skapa struktur och har gärna en bakgrund av ledarskap i tidigare arbete. Du gillar just kombinationen av att jobba brett inom rådgivning samtidigt som du har en personlig fallenhet att både leda och samarbeta med andra medarbetare i sina uppdrag. Att arbeta hos Frejs ger dig en fin variation i arbetet och en fantastisk möjlighet att utvecklas tillsammans med ett riktigt gott team av 13 lokala revisorer.

Huvudsakliga ansvarsområden:
Rollen som gruppchef är en strategisk roll där du tillsammans med Kvalitetschef (VD) driver utvecklingen inom revision med fokus på utveckling, tydlighet, effektivitet och engagemang. Dina ansvarsområden kommer att beröra både revisionsinriktade verksamhetsfrågor som exempelvis att du har ett helhetsgrepp om revisionsverksamheten och samarbete med övriga affärsområden för gemensam utveckling men även medarbetsinriktade verksamhetsfrågor så som planering och bemanning av uppdrag. Därtill även fördelning av nya uppdrag, omfördelning av uppdrag, coachning av dina medarbetare och identifiera utbildningsbehov etc. Du rapporterar till platscheferna i Småland. 

I denna rekrytering samarbetar vi mer OnePartnerGroup. Här kan du läsa mer om tjänsten.

Senior redovisningskonsult

(Småland)

Din roll: 
Som Senior redovisningskonsult hos oss kommer du att spela en viktig roll i att stötta våra kunder med värdefull rådgivning inom redovisning och bokslutsfrågor. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din kompetens och samarbeta med engagerade kollegor. Du är idag en erfaren redovisningskonsult som besitter en naturlig förmåga att skapa struktur och har gärna en bakgrund av ledarskap eller mentorering i tidigare arbete. Du gillar just kombinationen av att jobba brett inom konsultation samtidigt som du har en personlig fallenhet att både leda och samarbeta med andra medarbetare i sina uppdrag. Att arbeta hos Frejs ger dig en fin variation i arbetet och en fantastisk möjlighet att utvecklas tillsammans med ett riktigt gott team av åtta lokala redovisningskonsulter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som erfaren redovisningskonsult hos Frejs i Småland har du ansvaret för hela processen i redovisningsuppdragen fram till kompletta bokslut. Vidare innebär rollen som konsult att du:

  • säkerställer att all redovisning sker enligt god redovisningssed.
  • i nära samarbete med gruppchef arbetar med våra processer och fördelar arbetet för att säkerställa bokslut med god kvalité samt för balans i livet.
  • arbetar aktivt för ett gott arbetsklimat och utveckling
  • i din roll kommer att arbeta med ett flertal kunder inom olika branscher och även med internationella uppdrag.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Här kan du läsa mer om tjänsten.

Revisor

(Göteborg)

Din roll:

Som revisor hos oss kommer du att spela en viktig roll i att fortsätta att utveckla vår revisionsverksamhet tillsammans med våra andra revisorer. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din kompetens och samarbeta med engagerade kollegor. Du besitter en naturlig förmåga att skapa struktur och har gärna en bakgrund av ledarskap i tidigare arbete. Du gillar just kombinationen av att arbeta brett inom rådgivning, samtidigt som du har en personlig fallenhet att både leda och samarbeta med andra medarbetare i sina uppdrag. Att arbeta hos Frejs ger dig en fin variation i arbetet och en fantastisk möjlighet att utvecklas tillsammans med ett riktigt gott team av 36 revisorer.

Huvudsakliga ansvarsområden:
Som revisor hos Frejs i Göteborg har du ansvaret för att granska kundernas förvaltning och redovisning. Vidare innebär rollen som revisor att du:

  • säkerställer att all revision möter krav i enlighet med standarder och regelverk för yrkesutövningen samt efterlevnad av Frejs riktlinjer och rutiner
  • i nära samarbete med gruppchef arbetar med våra processer och fördelar arbetet för att säkerställa att revision och rådgivning utförs med god kvalité samt för balans i livet
  • i din roll kommer att arbeta med ett flertal kunder inom olika branscher och även med internationella uppdrag
  • arbetar aktivt för ett gott arbetsklimat och utveckling

I denna rekrytering samarbetar vi mer SEVR Finance Recruitment. Här kan du läsa mer om tjänsten.

Varför ska du arbeta på Frejs?

Helt enkelt för att det är roligare här! Frejs är mer än bara en arbetsplats, vi är kollegor som växer tillsammans och stöttar varandra. Vi arbetar nära våra kunder och skapar en personlig och engagerad upplevelse för dem. Vår styrka är den fina lagandan och stoltheten över att vara en Frejsare.

Vad vi erbjuder dig:

– En härlig, prestigelös och inkluderande arbetsplats med bra kollegor och en arbetsgivare med hjärtat på rätt ställe

– Varierande arbetsuppgifter där vi hjälper varandra att nå våra mål

– Årlig utbildningsplan både internt och externt som stärker din kompetensutveckling

– Gemensamma aktiviteter och konferenser för att bygga en god laganda

– Bra förmåner i form av bland annat bonussystem, friskvårdsbidrag, tjänstepension- och försäkringspaket, föräldralön samt regelbundna hälsokontroller.

Övrigt: Omfattning: Heltid Start: Omgående/Enligt överenskommelse Placeringsort: Värnamo och/eller Smålandsstenar 

 

Är det viktigt för dig att känna stolthet över var du jobbar så vågar vi påstå att Frejs är rätta platsen för dig!