Vad roligt att du är nyfiken på att jobba hos oss!

Har du ett genuint intresse för siffror och människor? Det har vi!

På Frejs jobbar vi tätt tillsammans för att kunna leverera bästa möjliga helhetslösningar till våra kunder. Vi har specialistkompetens inom revision, redovisning, skatt, IT-revision och rådgivning. När vi anställer nya medarbetare är de personliga egenskaperna väldigt viktiga eftersom det är vi kollegor som tillsammans bidrar till den fina balans och gruppdynamik som finns här – och som gör att vi kan fortsätta att vara framgångsrika i det vi gör!

Som nyanställd får du en mentor och kommer lätt in i gänget. Vi arbetar inte i fasta gruppindelningar, utan i många olika, vilket skapar en teamkänsla för hela verksamheten. Vi satsar mycket på utbildning, gemensamma aktiviteter och konferenser för att bygga en god laganda.

Hos oss finner du många spännande uppdragsgivare som erbjuder positiva utmaningar och ger goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker ny medarbetare till Göteborgskontoret!

Frejs är ett revisions- och konsultföretag med ca 60 anställda och kontor i Göteborg, Smålandsstenar och Stockholm. Med mer än 40 år i branschen arbetar vi nära våra uppdragsgivare, ofta ägarstyrda företag med ett koncentrerat ägarskap. Vi har kompetensen och är stora nog att kunna erbjuda erfarenhet från de flesta branscher. Samtidigt är vi inte större än att vi kan värna om de personliga relationerna och närheten till våra kunder.

Gruppchef till redovisningsavdelningen

Till Frejs Konsulter söker vi dig som idag arbetar som auktoriserad/senior redovisningskonsult och som är redo att ta nästa steg och vill utveckla ditt ledarskap, alternativt dig som redan arbetar som gruppchef. Du erbjuds en nyckelposition för Frejs fortsatta expansion och garanteras personlig utveckling, engagerade medarbetare och kollegor samt ett bolag med mycket stolthet och kunskap innanför kontorets väggar (på Ullevigatan). Läs mer om tjänsten hos vår samarbetspartner Your Talent.

Karin Lind
Karin Lind

HR/Affärsstöd

kld@frejs.se
Tel: 031 778 00 40