Vad roligt att du är nyfiken på att jobba hos oss!

Välkommen till Frejs, en revisions- och konsultbyrå som levererar helhetslösningar till kunder i alla storlekar, med fokus på ägarstyrda företag. Vi är fler än 70 medarbetare på tre kontor – Göteborg, Smålandsstenar och nytillkomna Värnamo. Medarbetarna är vår viktigaste tillgång och Frejs är tillräckligt stort för att kunna erbjuda spännande utmaningar och utveckling, men också tillräckligt litet för att kunna bibehålla en fin sammanhållning där alla känner alla.

När vi anställer nya medarbetare är de personliga egenskaperna väldigt viktiga eftersom det är vi kollegor som tillsammans bidrar till den fina balans och gruppdynamik som finns här – och som gör att vi kan fortsätta att vara framgångsrika i det vi gör!

I snart 50 år har vi på Frejs kunnat erbjuda erfarenheter från de flesta verksamhetsområden och rörelsegrenar, men vi är inte större än att vi kan prioritera det personliga åtagandet och närheten till kunderna. Detta har över åren visat sig vara ett framgångsrikt sätt att driva vår byrå och har framför allt resulterat i en arbetsplats dit det är meningsfullt och roligt att gå till varje dag. Läs gärna i vår blogg, om Emilias berättelse om hur det är att göra sitt första år som revisor på Frejs. 

Lediga tjänster:

Är du intresserad av att utvecklas inom revision?

Kul! Varmt välkommen att maila din ansökan till jobb@frejs.se

Varför ska du jobba med revision hos oss på Frejs?

Helt enkelt för att det är roligare här! Tillsammans jobbar vi nära våra kunder och genom vårt sätt att arbeta blir vi efterfrågade inom många olika spännande områden. På Frejs gillar vi siffror men ännu mer gillar vi att utveckla kundrelationer och vara rådgivare genom olika faser som företagsledare möter.

Som revisor på Frejs kommer du framförallt att arbeta brett inom revision. Du får också en stor variation i arbetet då vi arbetar med några av Sveriges mest framgångsrika familjeföretags- koncerner, ett flertal internationella uppdrag och inte minst våra lokala småföretagare. Du kommer också att få medverka inom andra områden såsom skatt och företagsförvärv och brinner du extra för någon särskild bransch eller att jobba nära entreprenörer finns det garanterat en extra dimension att hitta i din roll som revisor hos Frejs. Redan från start jobbar du i kunduppdrag tillsammans med mer erfarna kollegor och i takt med att du utvecklas och växer som revisor, får du också mer ansvar. 

Vad vi erbjuder dig:

  • Varierande arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling.
  • En härlig arbetsplats med bra kollegor och en arbetsgivare med hjärtat på rätt plats.
  • Vi satsar mycket på utbildning, gemensamma aktiviteter och konferenser för att bygga en god laganda.
  • Bra förmåner.

 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vår HR-koordinator, Oscar Björkestam, per mail: obm@frejs.se

Oscar Björkestam
Oscar Björkestam

HR-koordinator

obm@frejs.se
Tel: 031 778 00 40

Karin Odqvist
Karin Odqvist

Operativ Chef / HR

karin.odqvist@frejs.se
Tel: 031 778 00 40