Vad roligt att du är nyfiken på att jobba hos oss!

Har du ett genuint intresse för siffror och människor? Det har vi!

På Frejs jobbar vi tätt tillsammans för att kunna leverera bästa möjliga helhetslösningar till våra kunder. Totalt är vi 65 frejsare varav 50 sitter på vårt kontor i Göteborg och 15 i Smålandsstenar. Vi är specialiserade på ägarledda verksamheter och våra kunder finns i en mängd olika branscher. Hos oss arbetar du nära kunden redan från start.

När vi anställer nya medarbetare är de personliga egenskaperna väldigt viktiga eftersom det är vi kollegor som tillsammans bidrar till den fina balans och gruppdynamik som finns här – och som gör att vi kan fortsätta att vara framgångsrika i det vi gör!

I snart 50 år har vi på Frejs kunnat erbjuda erfarenheter från de flesta verksamhetsområden och rörelsegrenar, men vi är inte större än att vi kan prioritera det personliga åtagandet och närheten till kunderna. Detta har över åren visat sig vara ett framgångsrikt sätt att driva vår byrå och har framför allt resulterat i en arbetsplats dit det är meningsfullt och roligt att gå till varje dag.

Läs gärna i vår blogg, om Emilias berättelse om hur det är att göra sitt första år som revisor på Frejs. 

Lediga tjänster Göteborg

Vi söker fler juniora revisorer till Frejs Revisorer i Göteborg!

Vi är stolta över att se en fortsatt stark efterfrågan på våra tjänster och i takt med vår tillväxt har vi ett behov av fler juniora kollegor inom revision med start efter sommaren.

Som revisor på Frejs får du möjligheten att utvecklas genom ett varierande och utmanande arbete med våra kunder samt genom kontinuerlig utbildning. Vi arbetar i team som varierar från kund till kund då vi värderar erfarenhetsutbyte högt och detta ska speglas även i vårt arbetssätt. Du kommer att arbeta med allt från revision av intern kontroll och räkenskaper till löpande granskning och rådgivning. Den stora fördelen med att jobba som revisor hos Frejs är närheten till våra kunder som ger jobbet många olika dimensioner! Det är riktigt roligt och utvecklande.

Du som söker är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och att leverera lösningar. Vi värdesätter att du är noggrann, tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Konsultrollen innebär att du behöver ha ett flexibelt förhållningssätt, gillar att arbeta utifrån flera perspektiv och ser möjligheter i förändring. Du har en universitets- eller högskoleexamen inom revision eller redovisning och det är meriterande med tidigare erfarenhet inom branschen.

Låter Frejs som en intressant arbetsplats?

Varmt välkommen att skicka din ansökan via e-post till karin.odqvist@frejs.se, tillsammans med ett personligt brev, cv och examensbetyg. Ansökan vill vi helst ha senast 16 april 2021.

Har du frågor är du välkommen att kontakta vår HR-ansvarig, Karin Odqvist, per mail: karin.odqvist@frejs.se eller per telefon på 031-778 00 40.

Lediga tjänster Smålandsstenar

Vi söker ny medarbetare inom Revision!

Våra kunder växer och de blir också fler och vi behöver därför en senior kollega till vårt gäng. Har du några år inom yrket? Kanske är du auktoriserad och söker nya utmaningar? Hos oss finns chansen att ta nästa steg inom revision!

Som revisor arbetar du med allt från revision av intern kontroll och räkenskaper till löpande granskning och rådgivning. Hos oss är det både utvecklande och roligt att jobba med revision – tack vare våra fantastiska kunder och medarbetare.

Du som söker är lyhörd, har lätt för att kommunicera och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och att leverera lösningar. Vi värdesätter att du är noggrann, tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Konsultrollen innebär att du behöver ha ett flexibelt förhållningssätt, gillar att arbeta utifrån flera perspektiv och ser möjligheter i förändring. Du har en högskoleexamen inom revision eller redovisning och tidigare erfarenhet inom branschen.

Startdatum: Enligt överenskommelse

Låter Frejs som en intressant arbetsplats?

Varmt välkommen att kontakta Per-Anders Petterssonför att boka ett möte. Telefon 0701-474651

Har du andra frågor när du välkommen att kontakta vår HR-ansvarig, Karin Odqvist, per mail: karin.odqvist@frejs.se eller per telefon på 031-778 00 40.

Karin Odqvist
Karin Odqvist

HR/Affärsstöd

karin.odqvist@frejs.se
Tel: 031 778 00 40