LÄR KÄNNA EN FREJSARE: Mitt första år som Frejsare

— av Ajla Sarajlic

 

Jag heter Ajla Sarajlic och jag arbetar sedan ungefär ett år tillbaka som redovisningskonsult på Frejs i Smålandsstenar. Första gången jag kom i kontakt med Frejs var under min praktikperiod när jag studerade till redovisningskonsult i Jönköping. Redan från början kändes det helt rätt och efter min examen började jag arbeta här.

I mitt tycke är det bästa med att arbeta på Frejs, den nära kontakten man har både med kollegor och kunder. Mina fantastiska arbetskamrater som har varit både stöttande och hjälpsamma, har under mitt första år som Frejsare fått mig att känna mig som hemma.

Att vara en i teamet på Frejs innebär eget ansvar, där man hela tiden får möjligheten till att utvecklas och bli bättre. Jag får nya kunskaper varje dag genom variationen av arbetsuppgifter och de olika uppdragen som jag kommer i kontakt med.

Det egna ansvaret är samtidigt den största utmaningen med arbetet som redovisningskonsult. Det händer nya saker varje dag och ingen dag är den andra lik. Det är ett mycket spännande yrke som jag trivs väldigt bra med, eftersom jag drivs av eget ansvar och utmaningar.

#viärfrejs #frejsrevisorerab