Vad roligt att du är nyfiken på att jobba hos oss!

Har du ett genuint intresse för siffror och människor? Det har vi!

På Frejs jobbar vi tätt tillsammans för att kunna leverera bästa möjliga helhetslösningar till våra kunder. Vi har specialistkompetens inom revision, redovisning, skatt, IT-revision och rådgivning. När vi anställer nya medarbetare är de personliga egenskaperna väldigt viktiga eftersom det är vi kollegor som tillsammans bidrar till den fina balans och gruppdynamik som finns här – och som gör att vi kan fortsätta att vara framgångsrika i det vi gör!

Hos oss finner du många spännande uppdragsgivare som erbjuder positiva utmaningar och ger goda utvecklingsmöjligheter och som nyanställd får du en mentor och kommer lätt in i gänget. Vi arbetar inte i fasta gruppindelningar, utan i många olika, vilket skapar en teamkänsla för hela verksamheten. Vi satsar mycket på utbildning, gemensamma aktiviteter och konferenser för att bygga en god laganda. Läs gärna i vår blogg, Emilias berättelse om hur det är att göra sitt första år som revisor på Frejs. 

Lediga tjänster Göteborg

För närvarande har vi inga öppna tjänster i Göteborg

Lediga tjänster Smålandsstenar

Vi söker nya medarbetare inom Revision!

Våra kunder växer och de blir också fler och vi behöver fler juniora och seniora kollegor. Oavsett om du nyligen tagit examen, har några år inom yrket och/eller är auktoriserad – hos oss finns chansen att ta nästa steg inom revision.

I Smålandsstenar är vi ett gott gäng på 15 kollegor och vi har därtill 50+ kollegor på vårt kontor i Göteborg. Vi är stora nog att besitta specialkompetenser inom företaget, utan att förlora den personliga relationen med våra kunder.

Låter Frejs som en intressant arbetsplats?

Hör gärna av dig till vår HR-ansvarig, Karin Odqvist.
Mail: karin.odqvist@frejs.se eller per telefon på 031-778 00 40.

Karin Odqvist f d Lind
Karin Odqvist f d Lind

HR/Affärsstöd

karin.odqvist@frejs.se
Tel: 031 778 00 40