Vad roligt att du är nyfiken på att jobba hos oss!

Har du ett genuint intresse för siffror och människor? Det har vi!

På Frejs jobbar vi tätt tillsammans för att kunna leverera bästa möjliga helhetslösningar till våra kunder. Vi har specialistkompetens inom revision, redovisning, skatt, IT-revision och rådgivning. När vi anställer nya medarbetare är de personliga egenskaperna väldigt viktiga eftersom det är vi kollegor som tillsammans bidrar till den fina balans och gruppdynamik som finns här – och som gör att vi kan fortsätta att vara framgångsrika i det vi gör!

VI SÖKER NU
Revisorer till Göteborg och Smålandsstenar

Motiveras du av nära samarbete med kollegor och kunder? Drivs du av fokus på kvalitet och utveckling? I så fall tror vi att du skulle trivas hos oss! Vi växer och nu behövs nya kollegor, både i Göteborg och i Smålandsstenar, att utvecklas tillsammans med.

Vilka är vi? Frejs Revisorer AB är små bland de stora och stora bland de små. Det är just detta som ger oss styrkan att kunna erbjuda en utvecklande arbetsmiljö samtidigt som vi är personliga. Under våra drygt 40 år i branschen har vi skapat ett väl förgrenat nätverk och har äran att få vara revisorer och rådgivare åt en fin samling kunder, mestadels ägarledda bolag. Detta är vi mycket stolta över! Det noggranna hantverket våra revisorer utför varje dag, är själva myllan för ett blomstrande företagande.

Som revisor på Frejs kommer du att få möjlighet att utvecklas som revisor genom ett varierande och utmanande arbete med våra kunder samt genom kontinuerlig utbildning. Vi arbetar i team som varierar från kund till kund då vi värderar erfarenhetsutbyte högt och detta ska speglas även i vårt arbetssätt. I takt med att du utvecklas och växer som revisor, får du också mer ansvar. Som revisor på Frejs kommer du att arbeta med allt från revision av intern kontroll och räkenskaper till löpande granskning och rådgivning.

 Du som söker har en högskoleexamen inom redovisning eller revision.  Som person är du noggrann och driven samtidigt som du är lyhörd och genuint intresserad av relationer till kunder. Du trivs med att jobba i team men också med att få ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du är serviceorienterad och tycker om att hitta lösningar som hjälper våra kunder att förverkliga sina mål.

För att trivas hos oss ser vi att du

  • har god kommunikativ förmåga
  • är noggrann och tar egna initiativ
  • har lätt för att samarbeta och skapa förtroende
  • är lyhörd och nyfiken
  • har ett stort intresse för både siffror och människor

Som medarbetare på Frejs är du värdefull både som person och arbetskollega och det arbete du utför, är både meningsfullt och viktigt för våra kunder, varje dag.

 Vi tror att vår styrka som företag i mångt och mycket bygger på vår vi-känsla, eller som vi kallar den – Frejsandan. Enkelt förklarat är Frejsandan det varma och välkomnande förhållningssätt vi har till våra kollegor och våra kunder och att kunderna kan lita på att vi ger dem rätt råd i rätt tid.

Om du passar in på den profil vi söker – tveka inte att skicka in din ansökan med cv och personligt brev redan idag till info@frejs.se!

Vi hanterar ansökningar löpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.  Preliminär jobbstart oktober 2018.

Vill du veta mer om tjänsten innan du söker är du varmt välkommen att kontakta vår HR ansvarig Karin Lind på 031‑778 00 40, eller kld@frejs.se.

Karin Lind
Karin Lind

HR/Affärsstöd

kld@frejs.se
Tel: 031 778 00 40