Frejs Integritetspolicy

Frejs policy för datahantering och cookies

Frejs respekterar din integritet och rätten att ha kontroll över dina personuppgifter. Vi kommer att vara öppna med vilken information vi samlar in och varför, och vi kommer skydda den på ett så säkert sätt som möjligt.

Frejs policy för personuppgiftshantering uppdateras löpande. I vår policy beskrivs vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss. Denna personuppgiftspolicy gäller när du använder webbsidor eller tjänster som ingår på en webbplats som administreras av oss. Frejs är personuppgiftsansvarig i enlighet med dessa villkor och ansvarar för att behandling sker enligt gällande lagstiftning.

Insamling med samtycke
Genom att du fyller i ett samtyckesformulär (t.ex. prenumerera på nyhetsbrev, ta del av inbjudningar mm.) så samtycker du till att dina personuppgifter (ex. ditt namn, telefonnummer och e-postadress) får användas i marknadsföringssyfte för den tjänst som exponeras i anslutning till där du ombeds fylla i dina personuppgifter.

Så här kontaktar du oss
För ytterligare information om personuppgiftshantering eller om du har frågor, är du välkommen att kontakta oss på:

Frejs Revisorer AB
Box 53100
400 14 Göteborg

dataskydd@frejs.se

+46(0)31 778 00 40